"Őszi Napfény" Idősek átmeneti otthona III. Generációkon átívelő sportnapja PDF Nyomtatás E-mail

Szeptember 7-én a Körös-szögi Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Intézmény, „Őszi Napfény” Idősek átmeneti otthonában tartottuk meg, az immár hagyományos  Generációkon átívelő sportnapot. Az időjárás újra kegyes volt hozzánk, a hűvös reggel után kellemes napsütésben zajlottak a versenyek.

Szokásunkhoz híven reggeli tornával melegítettük be izmainkat, majd Bedekovics Andrea tartott rövid bemutatót. Ez után már következtek a csapatversenyek, ahol három fős csapatokban mérték össze ügyességüket lakóink és hozzátartozóik. Az idén teke, „sepregetés”, sport-totó, és „lépegetés” szerepelt a versenyszámok között. Bár egyszerűnek tűnhetnek a feladatok, néha összetekeredtek a lábak, de végül mindenki ügyesen oldotta meg őket.

A „04 az életért”Alapítvány rendelkezésünkre bocsátotta az újraélesztés gyakorlását szolgáló babát, amin a résztvevők közül bárki kipróbálhatta szakember vezetésével az újraélesztés technikáját. A sikeres próba plusz öt pontot hozhatott a csapatversenyben is.

Egészségpontunk is működött, ahol vérnyomást, vércukorszintet és testsúlyt lehetett méretni.

A vetélkedő után következett a meglepetésműsor, egyik kolléganőnk lányának, Lestyán Zitának hegedűjátékát hallgathattuk meg, majd időseinkből álló kórusunk énekelte el a már-már mottónkká váló dalt: Nem csak a húszéveseké a világ. Lakóink hetekig gyakoroltak, izgatottan várták a fellépést, és talán ennek a lelkesedésnek is köszönhetően a siker sem maradt el.

Az eredményhirdetés után a szabadban közösen fogyasztottuk el az ebédet, ahol még sokáig szabadon beszélgettek a résztvevők.

Köszönjük támogatóinknak: a Kortalanul Alapítványnak, a”04 az életért”Alapítványnak, a Fruit Duo KKT-nak, Varjuné Csabai Anikónak és a Menő-Hús KFT-nek a segítséget!

                                                                                              Bohus-Krajó Tünde, egységvezető

image001
image003
image005
image007
image009
image011
image013
image015
image017
1/9 
start stop bwd fwd
 

Pályázataink







Látogatószámláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa77
mod_vvisit_counterTegnap43
mod_vvisit_counterEzen a héten178
mod_vvisit_counterElmúlt héten138
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1159
mod_vvisit_counterElmúlt hónapban723
mod_vvisit_counterÖsszesen266333

Elérhetőség

Központi iroda

Telefon: 06-66-311-947
Fax: 06-66-216-604
Mobil: 06/20/318-0206
E-mail: szocintezmeny@szarvasnet.hu

Skype